Even opnieuw beginnen

Coach bij detox en ontzuren

 

Ziekte is een poging van de natuur om schadelijke stoffen uit je lichaam te verdrijven. Maar je kunt je lichaam natuurlijk een handje helpen om klachten te voorkomen!

 

Je lichaam ontgiften kan op veel verschillende manieren. Voor de ene persoon is een dagelijkse milde detox de beste keuze, terwijl de ander kiest voor een strengere variant in een afgebakende detoxperiode van een dag, een paar dagen of een paar weken. Het belangrijkste is dat het op een veilige manier gebeurt en dat het goed voelt.

 

Ik kan je helpen om de juiste methode te kiezen en een detox-programma  voor je op te stellen. Dit doe ik aan de hand van een vragenlijst waarin ik een beeld krijg  van jouw huidige conditie en de mate van de toxische belasting of verzuring van jouw lichaam. Daarna maakt ik graag in een persoonlijk gesprek kennis met jou als persoon en hoor ik graag welk doel je wilt bereiken met deze ontgiftingskuur. Ik vraag je dan ook wat urine mee te nemen, zodat ik de zuurgraad daarvan kan meten.

 

In de tweede afspraak leg ik het door mij voorgestelde detox-programma aan je voor. Spreekt het jou aan? Is dit voor jou haalbaar? Pas dan wordt het jouw Detox Plan!

 

Tijdens de detox-periode ben ik altijd voor vragen bereikbaar. Het kan soms heftige reacties van jouw lichaam oproepen en dan sta je er niet alleen voor. Na afronding van de detox-periode, maken we nog een derde afspraak om het hele detox-proces te evalueren. Ik geef je dan ook een aantal adviezen mee voor een goed zuur-base-evenwicht, zodat je je lichaam continue beter kunt helpen. Een milde dagelijkse detox is nog altijd het beste!