Laboratoriumonderzoeken

Inzicht in de oorzaken van jouw klachten

  

Tijdens een intakegesprek bepalen we samen welke onderzoeken nuttig zijn voor de klachten die je ervaart. De onderzoeken worden meestal uitgevoerd door RP Sanitas Humanus.

De onderzoeksresultaten worden in een apart consult besproken en je krijgt een begrijpelijke uitleg over jouw persoonlijke situatie. Zo leer je wat er aan de hand is in jouw lichaam en waar de klachten vandaan komen.

We bespreken dan direct wat je zou kunnen doen om je gezondheid te verbeteren. Op basis daarvan kan dan een individueel behandelplan worden opgesteld.

Soms geven de onderzoeken niet alle informatie die nodig is voor een behandeling en is het nodig om voor een optimale behandeling eerst nog aanvullend onderzoek uit te laten voeren.

 

Het is eventueel ook mogelijk om een uitgebreide uitwerking van de onderzoeksresultaten in vorm van een rapport te krijgen. Hieraan zitten extra kosten verbonden.

 

Welke soorten onderzoek kan ik voor je uit laten voeren?

  • darmflora (goede & slechte bacteriën, schimmels, parasieten)
  • spijsvertering (maagzuur, enzymproductie, pH-waarde)
  • markers ontstekingen darm en werking van het immuunsysteem
  • allergie & overgevoeligheid (gluten, lactose, fructose, allergie voor 250+ voedingsmiddelen, histaminevorming)
  • hormonen (schildklier, stress, stressbestendigheid, geslachtshormonen)
  • neurotransmitters (van invloed op voeding, gedrag en emoties)
  • voedingsstoffen (vitaminen en mineralen)

Goed om te weten

Ik verdien niets aan de onderzoeken. Je betaalt alleen voor mijn tijd en expertise bij het uitwerken van de onderzoeken en de consults. Voor de onderzoeken zelf betaal je de prijs die het laboratorium rechtstreeks aan jou berekent.