dit zeggen ze over mij

 

Bea (49 jaar)

Eind vorig jaar werd bij mij vastgesteld dat mijn suiker 6,9 was. (vanaf 7 moet je aan de medicijnen voor behandeling diabetes type 2). Gelukkig kwam Rian op mijn pad!

Ze heeft mijn voedingspatroon bestudeerd en adviezen gegeven over wat te wijzigen, toe te voegen en/of te laten. Daarnaast wat extra bewegingsadviezen en ook veel  lekkere recepten ontvangen. Het was in het begin even aanpassen om te leren koken met zoveel groenten en nieuwe gerechten, maar ondertussen helemaal gewend en ik voel me fitter en sterker dan ooit. Daarnaast was ik binnen 1 maand ondanks heerlijk eten en geen hongergevoel 3 kilo afgevallen en bijna 8 centimeter buikomtrek kwijt! En last but not least, bloedsuiker binnen een maand van 6,9 naar 5,5, compleet gezond verklaard!

Rian super bedankt voor je fantastische persoonlijke begeleiding tot nu toe en ik raad iedereen aan die iets wil wijzigen in zijn/haar levensstijl maar soms ook een stok achter de deur nodig heeft of gewoon extra informatie wil , contact op te nemen met Rian.

 

 

 

PwC

Ik heb een presentatie over gezonde voeding mogen geven aan 25 medewerkster van PwC.

Lees hier de reviews

 

Nicole (44 jaar)

Dank je wel voor je mooie, goed leesbare en professionele verslag! Ik vind het bijzonder dat je zoveel adviezen en tips weet te geven. Ook leuk dat je ook alinea's met wetenschappelijke kennis/onderbouwing toevoegt en ook tekst " ballonnen" met tips!
  

Ik heb je manier van advies geven heel prettig ervaren. Het voelde afgestemd en als meedenken. Voor mij komt er ook wel een grotere lijn uit waar mijn klachten onder vallen en ook mijn allergieën. Interessant om hier verder naar te kijken. Ik ga ermee aan de gang en hou je op de hoogte!

 

Liesbeth (67 jaar)

Op de eerste plaats mijn complimenten voor je persoonlijke betrokkenheid en aandacht en de fantastische uitleg. Op de tweede plaats je professionele aanpak. Ik ben erg blij met je adviezen en ga er direct mee aan de slag.

 

Franka (43 jaar)

Dank voor het mooie, fijne voedingsadvies dat je voor me gemaakt hebt. Heel duidelijk en je hebt een fijne manier van schrijven, niet zo belerend. Omdat je aangaf dat mijn voedingsdagboek wellicht niet helemaal representatief waren, heb inmiddels 3 weken de app ingevuld. Ben daar nu weer even mee gestopt en probeer gewoon bewust te kiezen wat ik eet (en vooral ook wat ik niet eet -;)). Ik hoor graag je aanvullingen als je ook naar deze drie weken hebt gekeken!

 

Willemijn (44 jaar)

Dank voor jouw mooie en uitgebreide voedingsadvies. De formulering vind ik erg goed en ook prettig toegankelijk. Ook niet belerend of iets van dien aard. Dat is erg prettig en maakt ook dat ik niet snel in het verzet komt. Dat vind ik echt positief. Daarbij ziet het er ook mooi verzorgd en aantrekkelijk uit. 

Ik vond het erg leuk om dit met jou te doen, je hebt me echt geholpen. Dus heel veel dank daarvoor!