Gezond eten, zonder stress

Voedingsadvies vanuit meerdere invalshoeken

  

Een van de grootste uitdagingen in deze wereld van dit moment is gezond en gelukkig oud worden. We worden belaagd door vervuiling, drukte en stress en verleid door goedkoop, ongezond en zelfs verslavend voedsel.

 

Steeds meer mensen hebben last van overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk en pijn aan hun gewrichten. Kanker komt ook steeds vaker voor. Daarnaast spreekt verschillende informatie over voeding elkaar regelmatig tegen. Hoe zie je door de bomen het bos?

 

Ik geloof niet in één invalshoek, maar bekijk voeding vanuit de Schijf van Vijf, de Natuurvoedingsleer en het Zuur-base evenwicht. En dan blijkt dat deze benaderingswijzen heel veel overeenkomsten hebben. Ik richt ik me liever op deze overeenkomsten dan op de tegenstellingen!

 

Vanuit die visie wil ik graag samen met jou naar jouw huidige voedingspatroon kijken. Welke voeding geeft je energie en welke niet? Samen kijken we welke aanpassingen heel makkelijk te maken zijn (het laaghangende fruit!).

Daarna ga ik aan de slag om een voedingsadvies voor je op te stellen. Als je het fijn vindt, kan dat gecombineerd worden met een aantal weekmenu’s, zodat je makkelijker kan opstarten. Heel praktisch ingestoken en het geeft je inspiratie voor de toekomst.

 

Mijn voedingsadvies licht ik toe in een gesprek en dan kun je ook al je vragen stellen. Daarna laat ik je los, zodat je kan ontdekken wat deze andere voeding met je doet. Geef jezelf zeker 6 weken om gewoonten te doorbreken en nieuwe gewoonten aan te leren. Als je ergens tegenaan loopt, kunnen we altijd een afspraak maken voor overleg. Korte vraagjes kan je natuurlijk ook mailen.