vergoedingen

 

beroepsvereniging BATC

Ik ben als Natuurgericht Vakspecialist geregistreerd bij BATC en daardoor gehouden aan de door hen geformuleerde kwaliteitseisen. Naast een gedegen opleiding, dien ik een diploma Medische Basiskennis te hebben en ben ik verplicht om jaarlijks nascholing en intervisies te volgen. Daarnaast is het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering een vereiste. 

Ter waarborging van de kwaliteit van de aangesloten therapeuten, voert BATC periodiek controles uit door middel van visitatiebezoeken en dossiercontroles.

 

vergoedingen

Op de website van BATC kun je zien dat ik bij hen ben aangesloten en dat ik als therapeut voldoe ik aan de Platonorm. Daarmee komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking.

 

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden, als je aanvullend verzekerd bent, een deel van mijn consulten. Kijk voor de specifieke polisvoorwaarden altijd op de website van jouw zorgverzekeraar.

 

Op de website van BATC vind je een handige zoekfunctie aan waarmee je kunt nagaan welke zorgverzekeraars mijn consulten vergoedt. 

Vergoedt jouw zorgverzekeraar niet, dan kun je als consument altijd een beroep doen op de coulanceregeling bij de zorgverzekeraar. Laat je in dit geval goed informeren door de zorgverzekeraar.

 

klachtenregeling

Ik maak via BATC ook gebruik van een collectieve klachtregeling en tuchtrecht. BATC heeft hiertoe CamCoop opgericht.

Als je ontevreden bent over de behandeling kun je kosteloos een klacht indienen bij BATC. Zij dragen er zorg voor dat jouw klacht op een goede manier wordt behandeld en indien nodig wordt neergelegd bij de klacht- of tuchtcommissie. 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met BATC via 0493-670612 of office@batc.nl. Zie ook de site van CamCoop. (https://www.camcoop.nl) 

 

Overige gegevens:

BATC registratie nr: BR-02378

AGB zorgverleners code : 90102462

AGB praktijkcode : 9061907

Klacht- en Tuchtrecht nr. : 1609.1969

KvK Amsterdam nr. : 66453100