Gezond gewicht

Coachen bij afvallen en aankomen

 

We analyseren eerst jouw huidige voedingspatroon. Hiermee bereiken we direct ons eerste doel; meer bewustzijn en inzicht in jouw persoonlijke patronen.

 

Deze voedingsanalyse is ook de basis van het plan van aanpak wat ik daarna voor je opstel. Hierin wordt in kleine stapjes jouw voedingspatroon en bewegingspatroon omgebogen naar een gezonde lifestyle. Hierbij kunnen ook vormen van “intermittent fasting” worden ingezet. Dit voorkomt dat je stofwisseling te veel vertraagd tijdens het afvallen.

De combinatie met extra beweging en krachttraining zorgt dat de vetcellen worden omgezet in spieren. Je voelt je dus niet alleen fitter, maar het is ook makkelijker om daarna slank te blijven omdat spieren nu eenmaal meer energie verbruiken dan vetcellen!

 

Het belangrijkst is dat het plan haalbaar voor je is. Afvallen terwijl je geniet van (h)eerlijk eten, meer energie krijgt en jezelf beter leert voelen. Een manier van leven die daarna ook heel goed vol te houden is.

 

Lichaam en geest hebben tijd nodig om gewoonten te doorbreken en nieuwe gewoonten aan te leren. Het traject duurt daarom minimaal 6 weken, maar is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen.

We hebben regelmatig contact tijdens de consulten, maar ik ben tussendoor ook bereikbaar via mail en telefoon. De precieze frequentie van onze afspraken bepalen we in overleg.

 

Ben jij bereid tot verandering? 

Ben je gemotiveerd om dit nu echt te doen?