Voedingsdeskundige Amstelveen

Voedingsdeskundige in Amstelveen

 

Ben je op zoek naar een goede voedingsdeskundige in Amstelveen? In mijn praktijk kun je terecht voor voedings- en suppletieadvies op maat. Dit houdt in dat ik aan de hand van diverse onderzoeken een advies uitschrijf waar jouw klachten van kunnen verminderen of waarmee je ze zelfs volledig elimineert. Bewustwording is daarbij een belangrijk punt. Veel mensen hebben namelijk geen idee wat gezonde voeding precies is, en hoe ze hun lichaam kunnen helpen gezond te worden/blijven. Als voedingsdeskundige in Amstelveen heb ik al vele mensen geholpen met hun spijsverteringsklachten en andere buikklachten, overgewicht en vermoeidheid, maar ook met ernstigere klachten zoals reuma of diabetes. Ook deze zijn namelijk doorgaans het gevolg van een onbalans in het lichaam, wat je met de juiste voeding kunt oplossen.

Voedingsdeskundige in Amstelveen voor bloedsuikerproblemen

Of je nu lijdt aan insuline-resistentie of al daadwerkelijk diabetes type 2 hebt, je voedingspatroon maakt een groot verschil. Door slim te eten voorkom je bloedsuikerschommelingen en geef je je alvleesklier rust. Op den duur verhoogt de insulinegevoeligheid en stabiliseert je bloedsuiker steeds meer. Een bijkomend gevolg hiervan is dat je (indien nodig) gewicht verliest en dat in combinatie met beweging vetcellen worden omgezet in spieren. Je voelt je dus niet alleen fitter, maar gaar er ook zo uitzien.


Aangepaste voeding bij specifieke klachten

Als voedingsdeskundige in Amstelveen geef ik advies orthomoleculair in Amsterdam en omgeving. Dit advies is altijd geheel persoonlijk en opgebouwd aan de hand van een uitgebreide anamnese en diverse onderzoeken, zoals bijvoorbeeld een ontlastingsonderzoek, of bloed-, speeksel- en urinetesten. Meten is weten, en dit soort testen zeggen veel over de staat van jouw lichaam op dit moment. Ook de uitgebreide vragenlijst die je van mij krijgt vertelt me veel over je gezondheid. Krijg je bijvoorbeeld genoeg vitaminen en mineralen binnen? Hoe staat het ervoor met je zuur-base balans? En hoe is de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten die je op dagelijkse basis binnenkrijgt? Al deze informatie samen gebruik ik voor een voedings- en suppletieadvies op maat. Als je je daaraan houdt, bereik je een gezond gewicht, komen je hormonen in balans, voel je je vele malen fitter en nemen uiteraard de klachten af. Je kunt met veel verschillende klachten bij mij terecht. Als je twijfelt of dit iets voor je is, neem dan even contact met me op. Ik leg je dan precies uit hoe het werkt en wat ik in dat geval voor je kan betekenen.